Sandstones egen Planteskole og Have Antik

Udgivet by

I hjertet af Sandstones store 3.000 kvadratmeter store udstilling ligger Planteskolen, den er lillebitte og rummer kun de bedste planter, ting og sager. Når vi kommer hjem fra en messe eller en udstilling bugner den med alle de gode ting, der kommer med hjem. Vi producerer engang imellem lidt planter selv, f.eks. hvis nogle af… Read more »

Besøg os på Bella Messen torsdag – søndag

Udgivet by

udstilling Bella centeret

Vi udstiller i Bella Centeret torsdag den 7/3 til og med søndag den 10/3. Mød os i Hal E, hallen er fuld af lækre ting til haven – drivhuse, udestuer, pools, spa – bare for at nævne nogle ting! Vi har bygget en skøn stand med et rustikt havemiljø med skønne forårs planter til at… Read more »

Påske åbent i udstillingen

Udgivet by

Igen i år holder vi åbent i hoved udstillingen på Nyrupvej 47, 4180 Sorø både Skærtorsdag og Langfredag. På de to helligdage og om lørdagen er åbningstiderne fra kl. 10 til 14. Der er lukket for besøg Påskedag og 2. Påskedag. Vi glæder os til at se jer. God påske      

Lørdags åbent i udstillingen

Udgivet by

Husk at vi har åbent hver lørdag og de fleste helligdage kl 10-14. Selvfølgelig har vi åbent i hverdage kl 8-16/15,30 Vi har åbent 6 dage om ugen samt efter aftale udover dette, hvis du ikke kan nå hertil i vores normale åbningstid. Vi ses, Sandstone Team

Vinterferie uge 7

Udgivet by

Som sædvanlig holder vi vinterferie i hele uge 7. Vi er klar på kontor og lager i ugen op til og holder også åbent lørdag den 10. februar kl. 10-14. Vi glæder os til at se jer i uge 8, hvor vi er tilbage mandag den 19. februar. Sandstone Team

UNIKA! Buet bænktop

Udgivet by

Ønsker du en unik bænk i din have har vi den helt rette gør-det-selv løsning til dig. Vi har 10 stk. buede topsten der har en buet forkant, skåret sider og en sandblæst overflade i den enkle og elegante stentype Grey Sandstone. Sidefladen er ca. 37 cm bred, ca. 5 cm høj og ca. 130… Read more »

Særlig lørdagsåbent i vinter!

Udgivet by

Sandstone udstilling i Sorø

  Den kolde tid er ved at tage godt fat, hvilket betyder at vi her i Sorø showhaven igen i år laver lidt om på åbningstiden om lørdagene. Fra og med december 2023 vil vi bede dig kontakte os minimum dagen inden og aftale tid til besøg i udstillingshaven på lørdage mellem kl. 10-14. Udstillingshaven… Read more »

Skal vi sende dig et katalog?

Udgivet by

Snart er det igen tid til at lave anlæg i haven. Lige nu oplever vi vintervejret! Hvis du er i god tid og begynder at planlægge forår og påskefest i haven, så er det er godt tidspunkt at besøge vores store fantastiske udstilling i Sorø, eller at få et katalog tilsendt. Bare sig til, vi… Read more »

TILBUD! 1m grovhugget Dark trin

Udgivet by

  Kan du ikke få det rustikt nok, kan det være at disse tre 1 meters trin lige er dem du står og mangler. Det er egentlig ganske almindelige 1 meter trin (ca. 100x35x14-16 cm), men med en ekstra grov håndhugget side. 1 meter trinene er i Dark Sandstone og koster 1.268,00 kr./stk. inkl. moms…. Read more »

TILBUD! Trædesten i Champagne

Udgivet by

  Vi har fundet et lille parti lange bordursten i Champagne Limestone der kan gøre lykke i de fleste Champagne projekter. Stenene er ca. 121x30x6 cm, med kløvet top, skåret sider og fræset bund. Vi har 6 sten på lager i denne farve og størrelse. De koster 489 kr./stk. inkl. moms. Formatet er oplagte at… Read more »

Oprydning i skatkammeret!

Udgivet by

  Vi bruger efteråret på at gennemgå lageret for vores gemte skatte. Hold dig derfor opdateret her på hjemmesiden om hvilke materialer vi giver en særlig pris – måske finder du noget unikt der lige passer hos dig. Vi har samlet alle tilbud og unikamaterialer i indlæg (se fanen info), under kategorierne ’tilbud’ og ‘unika’…. Read more »