En smuk mur af sandsten

Udgivet af

Jeg kom forbi denne smukke mur en af de fine dage med lidt sne, og syntes at den var så skøn, at der måtte et billede på, så I alle kan se den. Muren er bygget i 2016 af en kreativ bygherre og hans murer, det kræver både fantasi og godt håndværk at bygge en… Læs mere »

Juleferie 20. dec – 4. jan.

Udgivet af

Vi takker alle gode kunder og ditto samarbejdspartnere for et dejligt travlt år! Vi har haft et travlt år og vi glæder os til at holde en hyggelig julefrokost den 21. december og derefter gå på tiltrængt juleferie. Vi holder alle fri, både lager, kontor og fragt – så skal du have sten før jul… Læs mere »

Gazelleprisen, for andet år i træk i 2017!

Udgivet af

Gazelle Sandstone Natursten

I 2016 blev Sandstone ApS Gazelle virksomhed første gang, og nu er vi blevet det igen! Det er noget vi er meget stolte over og glade for. Det er en anerkendelse af, at vi er et firma i kontinuerlig vækst og da vi fortsat i 2017 har kreditrating med triple AAA er det samlet set… Læs mere »

Lørdag 30. sept. ubemandet udstilling

Udgivet af

natursten sandsten Sandstone udstillingshaver Dark mørk rustik patina

Desværre er Hovedudstillingen ubemandet lørdag den 30. september. Besøgende er velkommen til selv at gå en tur i den store udstilling, og der ligger brochurer og prislister klar. Du finder en pdf over de mange haverum i udstillingen her, print den evt. så er det nemt at finde rundt, og du er sikker på at… Læs mere »

Vi bygger HL stand

Udgivet af

Den 30. 31. august & 1. september er der igen Have & Landskabsmesse på Jernbjerggård i Slagelse. Vi har som sædvanlig Stand nr. D041 på Torvet. Vi er godt igang med at bygge og vi glæder os til at hilse på jer. Kig ind i sandstens orangeriet og få en kop kaffe eller en is.  

Rosenhaven er indviet

Udgivet af

Tænk, en lørdag fik vi fint besøg af en lille pige, hun var med forældrene ude at besøge udstillingen og kigge efter nye sandstensfliser til terrassen. Den lille pige gik bare og ventede på at komme videre til børnefødselsdag og havde sit fineste prinsesse dress på! Hun kunne ikke stå for den nye sti gennem… Læs mere »

En fantastisk mur bliver til

Udgivet af

I Kr. Himmelfarts ferien kan man møde Murer Keld i Sandstone udstillingen i Sorø. Kjeld har 10 års erfaring fra Irland, hvor han har bygget med natursten. I Bålhaven bygger han en rustik naturstensmur af sandsten materialer i forskellige størrelser. Hvis du har lyst til at vide mere om mulighederne for en smuk naturlig mur så… Læs mere »

Sådan fuger du med fast fuge, video

Udgivet af

Fugning med fast fuge KHW Fugemørtel er meget let at arbejde med. Det hærder op og hæmmer ukrudt og myrer i belægninger. Fugemørtel kan købes hos Sandstone i 3 farver, en lys sandfarvet, en grå og en sort. Kort fortalt skal stenene ligge godt, og de skal være helt rene. Du skal selvfølgelig også være… Læs mere »

Åbent Hus i Odense udstillingen

Udgivet af

Lørdag den 15/4 er der Åbent Hus hos HusCompagniet i den nye udstillingsby i Odense N. Kom forbi og se de forskellige huse med deres haver og smukke belægninger og mød Søren Wiberg fra Sandstone. Han står klar med brochurer til en snak med alle interesserede. Der er premiere i udstillingsbyen lørdag d. 15/4, søndag… Læs mere »