JULEFERIE d. 21/12 – d. 7/1

Udgivet af

Tak for godt samarbejde i 2018, I ønskes alle en rigtig glædelig jul og et fantastisk nytår! Vi holder juleferie fra fredag den 21. december kl. 11 til mandag den 7. januar hvor vi er tilbage på kontor, udstilling og lager. Vi glæder os til at servicere jer alle i det nye år!

HURRA! Gazelleprisen igen

Udgivet af

  I 2016 blev Sandstone ApS Gazelle virksomhed første gang, vi gentog successen igen i 2017 og nu er vi blevet det igen! Det er noget vi er meget stolte over og glade for. Det er en anerkendelse af, at vi er et firma i kontinuerlig vækst og da vi fortsat gennem 2017 og videre… Læs mere »

Ny udstilling i Jylland, åbent hus i weekenden

Udgivet af

HusCompagniet har på Marielystvej i Kolding opført fire huse på en og samme adresse, så alle interesserede kan komme og få inspiration til deres eget husbyggeri. De fire huse vises frem i weekenderne den 8.-9. september og den 15.-16. september kl. 11-16. Arkitekturer spænder fra funkis til moderne og klassisk parcel. Hvis du har lyst… Læs mere »

Kundefoto fra Ballerup

Udgivet af

terrasse Sahara Sandstone Chelsea mønster

Sommerferien er slut og alle er tilbage på arbejde igen! Det var skønt at starte med et smukt billede i mailen – et meget lækkert projekt i Ballerup med Sahara Sandstone i Chelsea mønster. Tak for det!

Sommerferie uge 29 & 30

Udgivet af

Vi holder sommerferielukket uge 29 & 30 Vi ønsker alle en dejlig sommer og vender friske tilbage mandag den 30. juli. mvh Sandstone

Se maj video fra hovedudstillingen

Udgivet af

Kom med en tur rundt i udstillingen i Sorø, her er mange haverum, der alle viser hvad sandstenene kan. Man ser de forskellige stemninger som sandsten kan være med til at skabe. Hvis du vil have rådgivning eller bare fyldes med inspiration, så er det en god ide at køre til Sorø. Se videoen fra… Læs mere »

Ny udstilling i Allerød! Kom til Åbent Hus i weekenden

Udgivet af

Grønningen, 3450 Allerød/Blovstrød Premiere weekenden 2. og 3. samt 9. og 10. juni lørdag og søndag kl. 11-16.  På Grønningen 2, 36, 49, 51 og 53 har HusCompagniet lavet en ny udstillingsby. Her ligger 5 nye flotte meget forskellige huse og rundt om husene ligger smukke haveanlæg med alle variationerne af Sandstones store udvalg i… Læs mere »

Se april video fra hovedudstillingen

Udgivet af

Sandstone udstilling med natursten

Kom med en tur rundt i udstillingen i Sorø, her er mange haverum der alle viser hvad sandstenene kan. Man ser de forskellige stemninger som sandsten kan være med til at skabe. Hvis du vil have rådgivning eller bare fyldes med inspiration, så er det en god ide at køre til Sorø. Se videoen fra… Læs mere »

Erhvervsministeren på besøg hos Sandstone

Udgivet af

I forbindelse med lancering af ‘Udvalget for levedygtige landsbyers 17 anbefalinger til politikerne’ fik Sandstone besøg af erhvervsminister Brian Mikkelsen. Det var et rigtig godt besøg hvor ministeren viste stor interesse for vores natursten, han ytrede endog, at han gerne ville have én af haveanlæggene hjem i sin egen have – nemlig udstillingen med Beige… Læs mere »