Det Muntre Hjørne i Tivoli

Udgivet af

‘Det Muntre Hjørne’ i Tivoli manglede en ny belægning der kunne klare de mange besøgende i et område der indeholder, isboder, Bolchekogeriet, resturanter og forlystelser som Stjernetornet og selveste Tycho Brahe, der med sin nye speciallavede fontæne i sandsten har været inspirationskilden til dette hjørne af den gamle forlystelsespark. Tycho Brahe fontænen er skåret i… Læs mere »

Bredgade i Kolind

Udgivet af

Da Kolind I Syddjurs Kommune skulle igennem en byfornyelse blev der arbejdet ud fra temaer om bymiljø, trafik, kultur og sociale forhold, hvor borgerne blev sat i centrum. Kolinds hovedstrøg, Bredgade har gennemgået en række tiltag der giver bedre muligheder for fodgængere og parkering ved butikkerne i Kolind midtby. Den niveaufri belægning i Bredgade er… Læs mere »

Carlsberg Byen

Udgivet af

Carlsberg-området har gennemgået markante ændringer. Arkitekter, håndværkere og leverandører har været og er stadig sat på prøve for at finde unikke løsninger der bringer en enestående kulturhistorie med sig i bydelens transformation. Carlsberg Byen går fra at være en stor gammel industrigrund til et levende nyt bykvarter, med det moderne bylivs komfort i kombination med… Læs mere »

Rosenhaven i Hellerup Strandpark

Udgivet af

Gentofte Kommune renoverede i sommeren 2018 Rosenhaven i Hellerup Strandpark i anledning af 100 året for grundlæggelsen af haven. Rosenhaven åbnede oprindeligt i 1918 og er anlagt af G.N. Brandt i samarbejde med arkitekt Edvard Thomsen. Som en del af forskønnelsen fornyelsen har man udskiftet alle roser, byttet enkelte dele af belægningen og opsat nye bænke, så det er… Læs mere »

Hotel Sanders

Udgivet af

I de historiske og fornemme omgivelser ved Kongens Nytorv og bag Det Kongelige Teater er Sandstones sandsten anvendt som belægning i gårdrum til det charmerende nye Hotel Sanders Det London-baserede designfirma, Lind + Almond har indrettet hotellet og hotellets gårdhaver på flere etager. Lind + Almond tegnede belægningerne i smukke mønstre med en kombination af en mørk skåret… Læs mere »

Straussvej Karren

Udgivet af

Endnu en baggård er blevet til en fælles gårdhave og et grønt åndehul for beboerne er blevet til. Gårdhaven er blevet et og luftigt multifunktionelt samlingspunkt. Hvor der er plads til leg, ophold, cykler affald og vasketøj, på en bund hvor LAR (Lokal Afledning af Regnvand) er indtænkt som en ubesværet del af gårdhavens design…. Læs mere »