BÆREDYGTIG PRODUKTION

Sandsten fra Sandstone er enten kvartsbundne eller kalkbundne og nogle af verdens hårdeste sandsten. De er et naturprodukt, der grundet materialets opbygning og naturlige skabelse bliver til et stærkt produkt uden at materialet gennemgår omfangsrige overfladebehandlinger eller kemiske bearbejdninger.
Hovedparten af vores sandsten brydes i forskellige stenbrud i Indien, men vi henter også sandsten fra andre dele af verden som f.eks. Sverige, Tyskland og England. Alle forarbejdes under forsvarlige forhold.

Natursten er et godt valg, hvis man vil gøre op med Brug-og-smid-væk kulturen, da produkterne dels har en lang levetid og dels kan genbruges som brud, skærver mm.

 

Hvad er CSR?

CSR handler om virksomhedens frivillige sociale og miljø­mæssige arbejde.  Kort fortalt “virksomhedens samfundsansvar.”

 

ETISKE HANDEL

Sandstone er medlem af DIEH – Dansk Initiativ for Etisk Handels arbejde, der er med til at sikre en respekt for alle menneskerettigheder, fornuftige arbejdsforhold og beskytter miljøet efter anerkendte internationale principper. Derudover udelukker det tunge stenarbejde i sig selv udnyttelsen af børnearbejde i vores produktion.

VORES BIDRAG TIL SAMFUNDET

Hos Sandstone føler vi en pligt til at tage medansvar for vores medmennesker og støtter derfor i Danmark anlægsgartneruddannelsen og det gode håndværk, samt sponsorerer Danske Landskabsarkitekter for at styrke det gode samarbejde i vores branche.

Sandstone ønsker at hjælpe udsatte børn og familier. Virksomheden donerer til et madprogram, der bespiser ca. 800 mennesker to gange om måneden i Rajastan, Indien. Der doneres også til det lokale hospital og lægetjeneste, der servicerer stenhugger landsbyerne.

TESTET OG GODKENDT TIL DET DANSKE VEJR!

 Stenene testes efter danske og europæiske normer og CE-mærkes.

– også testet for frost- og saltresistens!

 

BEGRÆNSET CO2 FORBRUG

Størstedelen af vores natursten er brudt i Indien, da man får de stærkeste sten herfra. Stenenes rejse fra bruddet til dig følger den kortest mulige rute.

Den lange strækning mellem Indien og Danmark sker med containerskib, hvilket betyder at CO2 forbruget er lavere end f.eks. hvis stenen skulle køres fra brud i Sverige.

STABIL VIRKSOMHED

Sandstone er grundlagt i 1994 og har gennem årene været støt stigende i udvalg, lager og salg. Dette har medført en stærk økonomi som vi igen og igen har bevist ved bl.a. fire år i træk at have modtaget Børsens Gazellepris i 2016,2017 og 18. Derudover har vi en AAA certificering, der betyder, at vi er blandt de 2,5% af danske virksomheder med den højeste kreditværdighed.