Sandstenene brydes i forskellige stenbrud i Indien og forarbejdes under forsvarlige forhold. 

DER ER SANDSTEN I HELE VERDEN…

De har det til fælles, at de består af sandkorn, forskellen er bare hvad der holder sandkornene sammen – og det er langt fra dem alle, der er hårde nok til at bruges som belægninger i Norden.

Sandsten fra Sandstone er enten kvartsbundne eller kalkbundne og nogle af verdens hårdeste sandsten – så dem kan du trygt lægge i din have.

Sandstenene brydes, pakkes i trækasser og sejles hjem i skibscontainere.

De står klar til udlevering på Sandstones lager i Sorø.

 

 

 

Sandstenene leveres til dig..

Frost- og saltbestandige natursten

SANDSTONE Aps er leverandør af frost- og saltbestandige natursten til projekter i såvel offentlige rum som til firmadomiciler, anlægsprojekter i alle størrelser og private anlæg.

Igennem de sidste mange år har vi forsynet Danmark, Norge og Sverige med sandsten og kalksandsten til mange projekter og i takt med den stigende efterspørgsel er vores sortiment vokset til alle kendte formater på natursten samt et stort udvalg i farver.

Vi har leveret sandsten til utallige private anlæg – se billeder fra nogle af dem.

Se også mere om: Referencer – offentlige anlæg, firmadomiciler o. lign.

Special produktion

Vi kan lave næste alt, og vi laver ofte specialproduktioner, det er ikke meget dyrere men kræver bare at du bestiller dine sten i rigtig god tid. De fleste specialbestillinger laves hurtigt og kommer med den først mulige container, det giver en produktionstid og transport tid på samlet ca. 10-12 uger afhængigt af mængder og tidspunkter.

Vi kender de forskellige stens egenskaber og ved hvilke sten, der er egnet til fx at lave store blokke af.

Vi har flere eksempler i udstillingen i Sorø, blokke, plinte og kuber, kom og kig – så kan vi lave noget helt særligt til dig. Vi kan også lave indendørsfliser, hvis du ønsker det.

 

TESTET OG GODKENDT TIL DET DANSKE VEJR!

 Stenene testes efter danske og europæiske normer og CE-mærkes.

– også testet for frost- og saltresistens!

 

Hvis man vil være sikker på at få natursten i haven, der holder år efter år under danske forhold, så foretages det bedste valg ved at se og mærke nogle, der har ligget i en have gennem flere strenge vintre – det kan du gøre i vores udstillingshaver!

 

DIREKTE IMPORT FRA INDIEN UDEN FORDYRENDE MELLEMLED