RÅDGIVNING AF PRIVATE OG PROFESSIONELLE

Vi vil gerne tilbyde vores hjælp til, at resultatet bliver så godt som muligt.

Produkter og inspiration af høj kvalitet

Hvis du har et projekt, der involverer natursten – uanset om det er et lille eller et stort anlægsprojekt, – så ring og få en snak med os.
At lave en ny terrasse som gør-det-selv eller måske et større anlæg med trapper, mure og indkørsel kan være et stort projekt, også selv om man har hjælp af fagfolk til planlægning og udførelse. Vi har nogle helt fantastisk udstillingshaver, hvor vi sammen kan kigge på mange forskellige designs, naturstens farver og sten størrelser, niveauløsninger mv. og her vil dvi gøre vores bedste for at inspirere dig til løsninger som du bliver glad for.

TIP: Tag billeder, mursten eller andet med – så har du et godt udgangspunkt for at vælge den rette farve natursten her.

Se mere om Anlæg og pleje af sandsten

 

Inspiration
Nu er du igang med at finde inspiration på vores hjemmeside, her kan du se farver men også design af terrasser, trapper, terrænmure mv. – og det betaler sig at bruge tid på at finde den bedste løsning!

 

Idéfase/design
Næste trin er at besøge vores udstilling – der er flere steder i landet hvor du kan se vores sten fx i Hillerød eller Odense, men vi vil anbefale dig at køre til Sorø – udstillingen er helt unik, for ingen andre steder er det muligt at se så mange anlæg, i så mange farver – og samtidig få hjælp af fagfolk. Vi har alle stor erfaring og engagerer os i at hjælpe jer videre til I finder det, som I bliver mest tilfredse med.

Vi kan evt. hjælpe med en løs skitse eller henvise til dygtige have- eller landskabsarkitekter hvis opgaven kræver det. Kommer I med skitser eller planer kan vi vise eksempler på de tegnede anlæg i udstillingen.

 

Udførelse
Det er vigtigt at I er i hænderne på dygtige fagfolk. Hvis jeres håndværkere ikke har arbejdet med sandsten før, så er de meget velkommen til at få en snak med os – vi videregiver gerne erfaringer og tips til en god og hurtig udførelse med vores materialer. Hvis I mangler en dygtig håndværker, entreprenør, anlægsgartner eller brolægger – ja, så kender vi måske én i jeres område.

 

 

 

DET SIGER KUNDERNE:

Vi blev mødt med et smil og stor interesse for vores projekt, vi fik en kanon rundvisning og rådgivning i forhold til vores ønsker. Vi blev anbefalet at fjerne det sidste græs fra vores lille have og istedet få en stor gårdhave. Vi nyder vores have og anbefaler sandstenene til alle. 
Mvh Anne og Mogens Larsen, Charlottenlund