EFTERÅRSTILBUD! Indian Rose

Firmanyt | Kategori


Hvad med et ekstraordinært godt tilbud – dette restparti søger et godt nyt hjem for 149 kr. pr. m2 inkl. moms

Dette parti indeholder et miks af 90x60x2,5 cm. 60x60x2,5 cm. 60x29x2,5 cm og 29x29x2,5 cm fliser – i alt 14 m2. Det er lige nok til at lægge en lille terrasse med Chelsea mønster. En smuk og nem måde at gøre belægningsarealet større på, er at give Chelsea mønsteret en bred bort af f.eks. klinker i samme eller en komplimenterende farve som f.eks. Naturel Sandstone eller Summer Sandstone.

Du er i en unik situation, hvor de sidste klinker (20x10x5 cm) skal væk og nedsættes derfor endnu mere. Klinkerne er skåret og rumlede i kanterne og fræset i bunden for at gøre dem særdeles lette at lægge tæt.

Indian Rose klinker 41 m2. Kun 299 pr m2 eller tag det hele for 9.999 kr. inkl. moms.

Indian Rose Sandstone har som andre sandsten et interessant farvespil der ændre sig alt efter om stenene er tørre, våde, i skygge eller sol. Indian Rose varierer fra en klar rød tone over i en mere dyb rød eller rosa nuance til nærmest at glimte i solen. Samtidig tilføjer den kløvet flade på fliserne en spændende struktur der ud over at gøre belægningen skridsikker ligeledes tilføjer til farvespillet i stenen.

Her er et eksempel på hvordan et mønster i centrum af en belægning kan fremhæves til noget ekstraordinært med den rette kant.

Billeder herover viser at denne indkørsels belægning er som et indrammet billede af to cirkler der mødes. Borten af en anden stenstørrelse og farve markerer det særlige mønster og giver det en rektangulær og selvstændig form som flytter fokus fra det i regulære kantede rum til mønsterets stramme form.

Indian Rose Sandstone er en farve der udgår af sortiment og er derfor en farve vi kun har i formater og mængder. Vi har dog et andet særligt tilbud på Klinker i samme farve (se tilbud her), så måske er det i kombinationen af disse to tilbud, du får den ultimative Indian Rose Sandstone have af. Alternativt kan det være en mulighed at kombinere denne specielle farve med en af vores andre sandsten, som f.eks. Naturel Sandstone, Mahogni Sandstone eller Mocca Sandstone (Mocca har vi ligeledes nogle spændende tilbud på).