Standardvarer til faste lave priser

Tilbud | Kategori


 

Hos Sandstone Natursten gør vi en dyd ud af at have varer i en høj kvalitet til fornuftige priser. Derfor er flere af vores standardvarer til haven nede i en prisklasse, hvor mange kan være med. Her er en hurtig gennemgang af tre af vores mest populære flise klassikere som fås stort set i alle farver. Alternativt kan det være en idé at se vores pris og sortimentsliste igennem, for at danne sig et overblik over hvilke formater der er typiske lagervarer, evt. nye størrelser og hvad der er af restordre varer til særlige tilbudspriser.

 

Chelseamønsteret

Det smukke læggemønster med de fire stenstørrelser ca. 90×60, 60×60, 60×29 og 29×29 cm er vores mest populære og fås i alle farver – mange til og med også i 6 cm tykkelse, så de kan bruges i indkørsler.

Vores faste lave pris på chelseamønster i 2,5 cm til terrasser koster for de fleste af vores farver 319 kr./m2 inkl. moms. Den billigste farve, Black Limestone, koster kun 299 kr./m2 inkl. moms, mens de dyreste stentyper er 429 kr./m2 inkl. moms.

Chelseamønsteret kan lægges med en minimumbredde på ca. 90 cm og belægningen kan udvides i så stor en grad, det er nødvendigt. Går udvidelsen op i 30 cm, vil læggemønsteret kunne tilpasses så der vil være et minimalt antal af tilskæringer. En af fordelene ved chelseamønsteret er læggemønstrets fleksibilitet. Har man mange kroge og hjørner eller flere dæksler man skal tage højde for på terrassen, kan man bytte rundt på stenstørrelserne i mønsteret, så man undgår små og grimme tilskæringer. De forskellige stenstørrelser fremhæver stentypens iboende farvespil og er derfor i mange tilfælde et godt bud til en markant belægning.

 

 

 

Soldaterflisen

Til dem der ønsker en mere ensartet belægning er soldaterflisen et rigtig godt bud. Flisestørrelsen er ca. 90×60 cm og kan fås både i ca. 2,5 cm til gangarealer og terrasser og i ca. 6 cm til indkørsler. Typisk har soldaterflisen en kløvet overflade og håndhuggede sider i de fleste farver. Som den eneste, fås Sand Sandstone i dette format dog i to forskellige udgaver – både den kløvede udgave som de andre farver og i en udgave hvor overflade og sider er skåret (se de skårede her foto 30-32).

De fleste stenfarver i formatet soldaterflisen koster 339 kr./m2 inkl. moms for terrasse fliser. Indkørselsfliserne på de ca. 6 cm koster 739 kr./m2 inkl. moms for de samme for 8 ud af 12 farver.

Soldaterflisen er oplagt at lægge i halv- eller tredjedelsforbandt for at skabe en rolig belægning. Ofte vil selv de mere livlige farver sten fremstå mere rolige, da der dels ikke skal så mange sten til at lave en større flade, og dels fordi der med et læggemønster som halvforbandt er færre sten der ligger op af hinanden.

   

 

Classic flisen

Denne mindre indkørselsflise har formatet ca. 40x20x5 cm. Stenene er fræset i bunden og kan derfor lægges på et aftræk i stedet for at skulle sættes individuelt som brolæggere gør med f.eks. brosten. Flisen kan snildt både lægges i halvforbandt, vinkelmønster og lægges classic flisen sammen to og to med en bort af chaussésten får man det klassiske rådhusmønster.

Formatet fås til forskel for flere af de andre størrelser kun i 5 cm og det er derfor sjældent, at vi ser den andre steder end i indkørsler. 10 ud af 13 farver koster 579 kr./m2 inkl. moms. I enkelte tilfælde er det ikke en fast lagervare og vil i disse tilfælde skulle bestilles til netop jeres projekt. I Prislisten vil disse stentyper være markeret med et B.

Classic flisens format gør det til en sten, der er overkommelig at lægge i et gør-det-selv projekt. Sammenligner man med soldaterflisen vejer classic flisen typisk ca. 10 kg, hvor soldaterflisen til indkørsler er oppe og veje ca. 90 kg, og dermed gerne håndteres af anlægsgartnere med en sugekop eller læggevogn.