Terrasse Tilbud

Tilbud | Kategori


terrasse fliser

Så længe lager haves…..

Vi har fået en særligt sending sandsten hjem som er pakket i et læggemønster der minder meget om vores standart vare Chelseamønsteret. Forskellen fra dette nye læggemønster som gør det til en form for lillebror til chelseamønsteret er, at der i denne særblanding kun er de tre stenstørrelser; 60×60 cm, 60×29 cm og 29×29 cm – så chelseamønsterets største sten (90×60 cm) er undladt. Samtidig er der en lille overvægt af de små 29×29 cm fliser i lillebrormønsteret, hvilket er omvendt ved chelseamønsteret.

Et lillebrormønster består af 0 stk. 90×60 cm sten, 18 stk. 60×60 cm sten, 10 stk. 60×29 cm sten og 20 stk. 29×29 cm sten. Denne mønsterblanding har vi hjemme i Olive Sandstone og Naturel Sandstone. Lillebrormønsteret sælges i hele paller med 10 m2 i hver, så længe lager haves.

Prisen pr. palle er 2.490 kr. inkl. moms og ekskl. fragt. En palle vejer ca 570 kg og kan leveres for 690 kr. eller afhentes i Sorø.

En fordel ved disse mixmønstre er at det fremmer farvespillet i stenene. Med lillebrormønsteret kan farvespillet yderligere være fremhævet da de store flader her er fordelt ud på flere små sten i forhold til chelseamønsteret. Dette mønster kan følges langt hen af vejen, man kan også nemt udvides så flere sten kan bruges.

Her er et forslag til et læggemønster for lillebror pakken.

 

Vil du sammenligne dette tilbud med vores standart varer kan du se pris og sortimentslisten her.