Gartnerlunden 36, Odense

HusCompagniet beskriver funkis villaen således:

Den smukke, mørke funkisvilla består grundlæggende af fire sammensatte bokse, der med arkitektoniske forskydninger i grundplan og højde giver et utrolig flot design. De mørke mursten i kombination med murkronen i sortpatineret zink, understøtter den eksklusive form og de rene, skarpe linjer, der gør stilen attraktiv og tidsløs.
Funkisstilen henvender sig til jer, som både vil have klassisk design og spændende arkitektur.

Sandstone beskriver valg af belægning:

Vi anbefaler altid at vælge sandstensbelægninger med udgangspunkt i villaens arkitektur, materialevalg, beliggenhed og belægningens anvendelse. Til denne villa er der til terrasser og stier valgt fliser i kalksandsten, Black Limestone natursten, som er kulsort, når den brydes, og når den patinerer bliver den skifergrå. På terrasserne er fliserne lagt i Chelsea mønster, og på stierne er  store 60×90 cm fliser, der ind i mellem brydes af kvadrater i klinke størrelse af samme sten.

I den overdækkede carport ligger  Sahara sandstone natursten og lyser op, og stierne mod indkørslen er lagt i den helt lyse variant af Sahara, – det er Sand Sandstone hvor fossiler og lignende er frasorteret.

På de niveaufri adgange med ramper til huset, som er et lovkrav, er der anvendt Sahara Sandstone brosten, som i udtryk og farve ligger op ad den sten, der er brugt til havegangene, og derved er fint indpasset som en del af stiforløbet.

Der er adgang til de ubeboede haver omkring HusCompaniets udstillingshuse døgnet rundt, så ønsker du at se terrasser og belægninger, er du velkommen til at besøge haven, når det passer dig.