Gartnerlunden 38, Odense

HusCompagniet beskriver det klassisk familiehus sådan:

Moderne arkitektur på traditionelt vinkelhus i klassiske farver giver et flot resultat, som her hvor kombinationen af murede facader, sorte aluminiumsvinduer og tag uden udhæng også giver en næsten vedligeholdelses fri løsning. Husets vinkelform giver en skøn terrasse med masser af læ og sol.

Sandstone.dk beskriver valg af belægning:

Vi anbefaler altid at vælge sandstensbelægninger med udgangspunkt i villaens arkitektur,  materialevalg, beliggenhed og belægningernes anvendelse.
Med sine mange vinkler og enkle nedtonede farvevalg matcher villaen her flere sandstensfarver og belægningsmønstre. Den store terrasse med flere udgange/indgange er lagt i Chelsea mønstret netop fordi dette mønster ikke angiver en retning. Farvevalget er den smukke og nedtonede Grey Sandstone natursten, Kombinationen med de store fliser i 60×90 cm på stierne og de mindre brosten til ramper for niveaufri adgang fremhæver overgangen fra en funktion til den næste. Havestierne er på den ene side af huset Grey Sandstone og på den anden side, Mahogni Sandstone. Vi viser 2 forskellige farver for at demonstrere et par velegnede muligheder.

I indkørslen ligger køre fliser i størrelsen 20×40 cm i vinkel mønster i farven Mahogni. Trappetrin og den lille bort af slidte brosten er også Mahogni Sandstone natursten. Det hævede bed løser en niveauforskel og da muren er afsluttet med en topsten er det samtidig en fin siddekant for børnene, når de leger på pladsen.

Der er adgang til haverne omkring HusCompaniets udstillingshuse døgnet rundt, så ønsker du at se terrasser og belægninger, er du velkommen til at besøge haven, når det passer dig.
Det forholdsvis store udvalg her i Gartnerlunden er for at give det bedste overblik over mulighederne til de enkelte typer af huse. Sandstone.dk har et stort udvalg af farver og belægningsmuligheder, og næsten alt er muligt på forespørgsel. Se også Sandstone.dk. Vil du se belægningerne i en anden sammenhæng og ”live” er du velkommen i vores store showhave på Nyrupvej 70 i Sorø.
Har spørgsmål til sandsten, er du også meget velkommen til at kontakte os på telefon 5780 1022 eller på mail kontakt@sandstone.dk.