Gartnerlunden 40, Odense

HusCompagniet beskriver det klassisk familiehus sådan:

En populær løsning, gennem mange år har den klassiske parcel-arkitektur holdt sig på toppen af favoritbarometeret. Dens kendetegn er det store smukke tag, flotte murstensfacader og elegante vinduespartier. Oplev hvordan husets 142 m2 synes væsentligt større på grund af tagets store udhæng, den integrerede carport med redskabsrum og den overdækkede terrasse. Kom med en tur rundt om huset for at opleve de flotte vinduespartier, der giver facaderne et ekstra løft og en flot kontrast til de valgte mursten.

Sandstone.dk beskriver valg af belægning:

Til denne villa demonstrerer vi i særlig grad belægningsmønstrer og hvordan disse understreger husets mange fine facetter.
På husets haveside er en stor terrasse i Naturel Sandstone natursten, den er lagt i Chelsea mønster og hævet, så der er niveaufri adgang til stue og køkken alrum. Terrassen er afsluttet med en stor rustik kant af kantblokke mod bed og græs – de ægte naturstens blokke, der er forarbejdet til fliser mm. understøtter husets rustikke facadesten.
Indkørsel og carport er belagt med 20×40 cm sandsten i halvforband i Olive Sandstone, samme stenfarve fortsætter op til indgangsdøren med en særlig løsning: En stor stenblok ligger som trappetrin, og for at opfylde kravet om niveaufri adgang, er der til den ene side af blokken lavet en rampe i chaussésten af Olive Sandstone. Bemærk hvordan stien starter med de store fliser inde i chausséstens belægningen.
Indgangspartiet og hoveddøren er præsentationen er villaen, og også det første man møder, når man træder ud af sin bolig, så igen skal valget af kvalitet og skønhed stå knivskarpt. Dette kan også være til inspiration for andre projekter.
Der er adgang til haverne omkring HusCompaniets udstillingshuse døgnet rundt, så ønsker du at se terrasser og belægninger, er du velkommen til at besøge haven, når det passer dig.
Det forholdsvis store udvalg her i Gartnerlunden er for at give det bedste overblik over mulighederne til de enkelte typer af huse. Sandstone.dk har et stort udvalg af farver og belægningsmuligheder, og næsten alt er muligt på forespørgsel. Se også Sandstone.dk. Vil du se belægningerne i en anden sammenhæng og ”live” er du velkommen i vores store showhave på Nyrupvej 70 i Sorø.
Har spørgsmål til sandsten, er du også meget velkommen til at kontakte os på telefon 5780 1022 eller på mail kontakt@sandstone.dk.