Gartnerlunden 42, Odense

HusCompagniet beskriver den imponerende villa således:

Luksus i 2 etager, velkommen i en fantastisk to-plans villa, der byder på moderne arkitektur og international inspiration, der samtidig matcher den nordiske stil perfekt. Den høje, flotte villa dækker over 210 m2 fordelt på to fulde etager under det elegante valmtag.

Sandstone.dk beskriver valg af belægning:

Omkring den store villa bruges sandstenene til at understøtte de særlige proportioner og den høje kvalitet, der præger villaen. Vi har valgt 2 forholdsvis forskellige farver for at vise, hvordan man på den måde kan skabe forskellige oplevelser. I indgangspartiet og på den lille overdækkede terrasse har vi valgt den rustikke Dark Sandstone natursten og på havesiden dennes diamentrale modsætning, som er den fine lyse Beige Limestone, begge er lagt både i Chelsea mønstret og i klinke størrelse og bordursten som trædesten.
Villahavens gulv har med stenenes lægningsmønster, farver og belægningens udformning utrolig stor indflydelse på stemningen og oplevelsen af haven. Har man eksempelvis en lys natursten som terrasse – ja, så skinner solen bare lidt mere, og der skal ikke så meget pynt og fyld til, før terrassen er hyggelig og præsentabel.
Der er adgang til haverne omkring HusCompaniets udstillingshuse døgnet rundt, så ønsker du at se terrasser og belægninger, er du velkommen til at besøge haven, når det passer dig.
Det forholdsvis store udvalg her i Gartnerlunden er for at give det bedste overblik over mulighederne til de enkelte typer af huse. Sandstone.dk har et stort udvalg af farver og belægningsmuligheder, og næsten alt er muligt på forespørgsel. Se også Sandstone.dk. Vil du se belægningerne i en anden sammenhæng og ”live” er du velkommen i vores store showhave på Nyrupvej 70 i Sorø.
Har spørgsmål til sandsten, er du også meget velkommen til at kontakte os på telefon 5780 1022 eller på mail kontakt@sandstone.dk.