Grønningen 36, Allerød

 

Huscompagniet beskriver huset således:

Huscompagniet 2-plans hus på 251 kvm. En imponerende oplevelse og en stilfuld atmosfære er hensigten og resultatet i denne fantastiske indretning.
Se mere om huset og billeder inde og ude her https://www.huscompagniet.dk/hus/groenningen-36-3450-alleroed/

Stenvalget er Black Limestone og Dark Sandstone der med deres forskellighed i overflade og farve går ind og tilføjer dette storslået hus endnu mere sjæl og elegance.

Dark Sandstones farvespil passer godt til husets grå mure og denne sten var derfor et oplagt valg, da den store terrasse skulle spejle hele husets forside. Terrassen er lagt i det samlende Chelsea læggemønster, så det er formen og den afgrænsende beplantning der markerer rumfølelsen. Darken bruges desuden til stien rundt om huset til hovedindgangen. I grusindkørslen føres der en sti af soldaterfliser i Black Limestone op til husets sideindgang. Soldaterfliserne skiftes ud med chaussésten dels som detalje mellem den lige sti og cirkelterrassen og dels som rampe, så huset får en niveaufri adgang.

Indgangspartiet er domineret af et stort repos i Black Limestone med Chelsea mønsteret oppe og nede. Repoet holdes på plads og håndterer den lille terrænforskel mellem døren og jorden med 1,5 meters trappesten som kant. Belægningen bindes visuelt sammen ved at bruge rumlede brosten i Dark Sandstone som detalje ved indgangen.

Der er adgang til de ubeboede haver omkring HusCompaniets udstillingshuse døgnet rundt, så ønsker du at se terrasser og belægninger, er du velkommen til at besøge haven, når det passer dig.