Grønningen 49, Allerød

Stenvalget er Grey Sandstone til terrassen og Mahogni Sandstone til indkørslen.

Dette 1-plans vinkelhus er bygget af mursten med et stort farvespil, der enten kan dæmpes med en ensfarvet belægning, som på husets terrasse i Grey Sandstone eller markeres af sten med et sammenligneligt farvespil, som Mahogni Sandstone, der ligger bl.a. i indkørslen. Ved indgangspartiet forstærkes spillet endnu mere på grund af stenvalget med rumlede brosten lagt i tredjedelsforbandt. I indkørslen er der lagt Classic fliser i vinkelmønster som ligeledes viser Mahogni Sandstones mange mørke nuancer. Som modstykke til indgangspartiet er der valgt en meget afdæmpet belægning til terrassen. Her er brugt de store Soldaterfliser der er lagt i halvforbandt. For at skabe sammenhæng imellem de to belægningers udtryk er dele af de tilstødende stier og terrassens kant langs husmuren sat med rumlede brosten som ved hoveddøren.

Huscompagniet beskriver huset således:

1-plans vinkelhus på 205 kvm. Uanset om man er stor eller lille, har man masser af plads at boltre sig på her i husets 205 m2 familievenlige indretning.
Se mere om huset og billeder inde og ude her https://www.huscompagniet.dk/hus/groenningen-49-3450-alleroed/

Der er adgang til de ubeboede haver omkring HusCompaniets udstillingshuse døgnet rundt, så ønsker du at se terrasser og belægninger, er du velkommen til at besøge haven, når det passer dig.