Grønningen 51, Allerød

Solgt med overtagelse af private fra 1/9 2020

Ved dette hvide hus er der primært lagt kalksten, som ofte kløves meget jævnt i overfladen. Den lyse  Champagne Limestone variere i de meget lyse og gyldne farver, som det kan ses ved husets terrasse, hvor stenene ligger i Chelsea mønsteret. Derudover er der brugt klinker på stien langs indkørslen til hoveddøren. Ved hoveddørens repos er der brugt klinker i Cathedral Limestone for at skabe en stor flade ved indgangspartiet.  I Cathedral Limestone er der desuden brugt plank på stien langs husets baghave. Da Cathedral og Campagne Limestone opfører sig anderledes end de andre sandsten når de kløves, er det ikke muligt at lave trappesten i disse materialer. Derfor er trinnene til baghaven i Grey Sandstone og kanten på reposet ved indgangspartiet af Naturel Sandstone.

Huscompagniet beskriver huset således:

1½-plans hus på 213 kvm. Denne murermestervilla tilbyder hele pakken, når familien har forelsket sig i lige netop denne arkitektur.
Se mere om huset og billeder inde og ude her https://www.huscompagniet.dk/hus/groenningen-49-3450-alleroed/

Der er adgang til de ubeboede haver omkring HusCompaniets udstillingshuse døgnet rundt, så ønsker du at se terrasser og belægninger, er du velkommen til at besøge haven, når det passer dig.