Grønningen 53, Allerød

Huscompagniet beskriver huset således:

1-plans vinkelhus på 175 kvm. Dette moderne familiehus er opført i den klassiske parcelstil og tilbyder optimal udnyttelse af plads og byggeøkonomi.
Se mere om huset og billeder inde og ude her https://www.huscompagniet.dk/hus/groenningen-53-3450-alleroed/

Ved dette klassiske parcelhus er der vist to forskellige farvemuligheder der giver hver sit udtryk i samspillet med de gule mursten. På forsiden af huset er der lagt Chelsea læggemønster og et repostrin i Black Limestone ved hoveddøren, samt Classic fliser til den overdækkede indkørsel. Stien rundt om huset ligger med modulfliserne 90×60 også i Black Limestone. For at undgå tilskæringer er der ved hushjørnerne lagt en detalje i klinker der lader de to vinkelrette stier elegant mødes. Til bagsiden af huset er der brugt den varme og farverige Naturel Sandstone som spiller godt sammen med de gule mursten. På den overdækkede terrasse er der lagt Chelsea læggemønster, mens den anden store terrasse ligger med modulflisen 90×60. Imellem de to terrasser løber en smukt slynget sti i rumlede brosten og planter til at skærme og styrke rumfornemmelsen. Der er desuden løbeskifte langs husmuren i brosten.

Der er adgang til de ubeboede haver omkring HusCompaniets udstillingshuse døgnet rundt, så ønsker du at se terrasser og belægninger, er du velkommen til at besøge haven, når det passer dig.