• natursten sandsten Sandstone udstilling Sjælland skærehaven
  • natursten sandsten Sandstone udstillingshaver skærehaven
  • natursten sandsten Sandstone udstillingshaver skærehaven
  • natursten sandsten Sandstone udstillingshaver skærehaven
  • natursten sandsten Sandstone udstilling Sjælland timian fugeplanter fuge

Skærehaven

Der er stadig en enkelt lille plet jord tilbage, som endnu ikke er blevet opslugt af udstillingen, det skyldes at vi har haft brug for jorden som indslag – dvs. at de planter der midlertidigt har været nødt til at flytte, eller som ikke har nogen rigtig plads lige nu, har været ‘slået i jorden’ her.

Det er planen, at vi i løbet af 2019 får tømt indslaget helt, så vi kan komme igang med at lave en skærehave. Haven er lille, og den skal være lidt fin, vi murer nogle piedestaler og en bred mur, selvfølgelig af sandsten. Bag muren kommer skærehaven med masser af Dahlia og såede sommerblomster.

Jeg forestiller mig den fine mur og søjlerne, og så zinkspanden med masser af blomster, som I ser på billedet, masser af blomster – så der ofte kan stå buketter i tegnestuen og måske også ude på terrasserne i udstillingen!

Her skal der ligge Sandstone Terracotta, det er en meget ensfarvet rød sandsten. Hvis du er vild med røde tegl, er det sikkert den sandsten du falder for.

De røde sandsten er smukke og giver alle fornemmelse af varme sol og sommer, kom og se om du bedst kan lide den rødgyldne Sandstone Naturel, Sandstone Red med det store farvespil, Sandstone Mocca, der er varm rødbrun, eller Sandstone Terracotta, der er ret ensartet teglrød?