• natursten sandsten Sandstone udstilling Sjælland kuber i indkørsel
  • natursten sandsten Sandstone udstilling tegnestuen
  • natursten sandsten Sandstone udstillingshaver prøver af farver
  • natursten sandsten Sandstone udstilling prøver af sandsten, specialprodukter
  • natursten sandsten Sandstone udstilling tegnestuen poolkanter special sten
  • natursten sandsten Sandstone udstillingshaver rådgivning inde eller ude
  • natursten sandsten Sandstone tegnestue rådgivning

Tegnestuen, Sorø

Hos Sandstone har vi indrettet det gamle mejeriudsalg til tegnestue, her tænder vi op i bekkasinovnen på kolde dage. Da hele udstillingen er udendørs og fylder ca. 3000 m2, er det rart at have mulighed for at gå indenfor og kigge på tegninger, tale med en rådgiver og få et katalog med hjem. På de varme dage er det ofte bedre at finde en plads i udstillingen at sidde og tale om endnu et spændende projekt.

Se hvad vi kan tilbyde dig hvis du har lyst til noget professionel sparring.

I tegnestuen bliver der meget ofte lavet hurtige skitser eller vendt forskellige løsninger på anlægstekniske udfordringer – vi gør altid vores yderste for at komme med gode ideer eller praktiske løsninger på de udfordringer, som vores kunder kommer med.

I tegnestuen har vi masser af eksempler på de forskellige materialer, her kan du få en lille bitte mosaiksten i hånden og stå og sammenligne den med en større chaussésten med en brosten med en klinke med en mursten med en murblok med en bordursten eller poolkant – ja, lige indtil stenene bliver så store at de ikke kan bæres i hænderne.

I tegnestuen kan du også se eksempler på forskellige overflader, det er sjovt hvor stor forskel der er fra sten til sten men forskellen bliver endnu større, hvis du sammenligner en kløvet sten med en hvor overfladen er skåret, sandblæst, poleret, børstet, rumlet eller har fået en af de andre overflade behandlinger. Vi har et lille udvalg af indendørs fliser i natursten som vi kan lave på bestilling, alle udendørs stenene tilstræber vi er lagervarer.

Det er ikke kun overfladen der kan have forskellige udtryk, også siderne kan være forskellige alt efter om de er håndhuggede, maskinskåret eller rumlede. Vi synes bedst om de kløvede overflader og de håndhuggede sider, det giver et naturligt og smukt udtryk, men vi laver gerne lige hvad du ønsker dig.

Kig ind og lad os inspirere dig, så du træffer det rigtige valg!