Sand Sandstone 120x28x20 cm

Udgivet | af


RESERVERET UGEN UD

Hvis du mangler høje trin, pullerter, en vandpost eller noget helt fjerde, vil disse unikke materialer måske være noget for dig.

Der er 9 stk trin i Sand Sandstone, med en tilbudspris på 1.595 kr. stykket inkl. moms afhentet.

De høje trin er 120x28x20 cm med kløvet flader og håndhugget sider. De har et lyst gyldent farvespil med underliggende toner der ligger mellem en mørk elfenben og over i en lys orange. Stenene vil være oplagt at lægge til et projekt i Sand, Sahara, Naturel og Summer Sandstone.

Her er lidt inspiration til hvordan disse trin kan bruges.


De klassiske trappetrin er 100/150x35x14-16 (vist på foto herover) – så en trappe af disse unika materialer vil være en smallere og mere stejle trappe end en af vores standart trappetrin, men de er stadig inden for margen af en typisk dimensioneret trappe.


Trin kan også bruges som en hævet kant til f.eks. et lavt højbed. På fotoet herover er standart trinene brugt til at tage den terrænforskel der mellem havens to terrasser, samtidig med at bedene bliver hævet i niveau mellem de to terrasser.

Foto herover: I dette spændende projekt (for hele projektet se privat reference Nykøbing Falster) har anlægsgartner H. Rasch & Søn med snilde lavet en rest af et trin om til en smuk vandpost i forhaven. Da der blevet brugt Grey Sandstone til både belægning, trin og vandpost falder dette smarte design naturligt ind i det overordnede udtryk af haven.

Overvejer du at lave en kombination af disse unika trin og vores standart trin kan du her finde vores pris- og sortimentliste over vores standart varer.